Selecteer een pagina

ONLINE MARKETING DIENSTEN

SEO ANALYSE

Analyse van je website, content en links
Een rapport met nuttige tips & advies

SEO TOEPASSEN

SEO-analyse
Terugkoppeling van verbeterpunten
SEO toepassen
SEO-analyse en verbeteringen aanbrengen

WEBDESIGN & SEO

Prototypes ontwerpen, testen en bespreken
Modern en responsive design
Op maat gemaakt voor jou
Gebruik van nieuwe & oude content
SEO integratie op de website

SEO & WEBSITE ANALYSE

Als je een website hebt, is het belangrijk om te weten hoeveel bezoekers je per maand hebt en wat deze bezoekers op je website doen. Om gevonden te worden, moet je website geoptimaliseerd zijn voor SEO en aansluiten bij de vragen van je doelgroep. Wil je weten hoe je hoger scoort in de zoekresultaten van zoekmachines? Dan kan ik je helpen. Middels verschillende tools analyseer ik je website en schrijf ik een rapport over wat jij kunt optimaliseren om beter gevonden te worden en hoe je dat kunt doen. Een soort stappenplan naar een beter vindbare website dus!

Als je eenmaal bezoekers hebt, is het minstens net zo belangrijk dat je inzicht hebt in waar de bezoekers vandaan komen; hoe hebben ze jouw website gevonden? Zo kun je de website nog beter inrichten en het gedrag van je bezoekers sturen. Met behulp van Google Analytics kan ik een analyze maken waarin deze gegevens worden besproken. Met deze kennis kun je, je website zo inrichten dat bezoekers je gemakkelijker kunnen vinden en doen wat jij wilt dat ze doen op je website.

ADVIES OP MAAT

Heb je behoefte aan een frisse blik op jouw online marketing met een gericht advies? Dan ben ik er om je te helpen. Voel je vrij om langs te komen, zodat we je online marketing obstakels kunnen bespreken en ik je kan helpen de hindernissen te passeren. De koffie staat voor je klaar in Hilversum. Uiteraard kun je ook bellen of mailen.

TOEPASSEN & ONDERHOUD

Heb je zelf geen tijd om je website en content te optimaliseren, zodat je hoger scoort in zoekmachines? Of heb je geen idee hoe dit moet? Laat mij dan aan de slag gaan met jouw SEO en wordt beter gevonden door je doelgroep. Ik ga als volgt te werk:

1) We bespreken jouw obstakels, wensen en doelen.
2) Ik maak een SEO-analyse van je website en neem deze met je door.
3) We bepalen samen het doel van de website en kiezen relevante zoekwoorden.
4) Ik pas SEO toe en jij wordt beter gevonden.

Als je wilt, kan ik je website ook onderhouden m.b.t. SEO. Dit betekent dat ik al je content blijf monitoren en wijzigingen maak waar nodig. Daarnaast kan ik maandelijks SEO-copywriting voor je doen, zodat je website up-to-date blijft.

Pin It on Pinterest