Selecteer een pagina

WAT IS SIDEKICK MUSIC?

Danny Moons Sidekick Music

Danny Moons, SEO & Social Media expert

28 November 2016

Sidekick Music is een marketingbureau dat jou wil helpen met online marketing.

Mijn naam is Danny Moons, de oprichter van Sidekick Music. Ik heb het bedrijf opgericht vanwege mijn passie voor marketing en de entertainmentindustrie. Ik wilde niets liever dan artiesten en bedrijven binnen deze branche helpen met zaken als Search Engine Optimization en Social Media, zodat zij zich kunnen focussen op waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden. Sidekick Music wil jou helpen met je online marketing door tips, die bijdragen aan het versterken van je online identiteit, aan te bieden via verschillende kanalen. Daarnaast biedt Sidekick Music verschillende diensten aan om jou te helpen bij het bereiken van je online doelen. De diensten die Sidekick Music levert, zijn dus voor jou op maat gemaakt.

Logo Sidekick Music

“Helping You with online marketing”

De grondslag van Sidekick Music

“SEO binnen de muziekindustrie.” Sidekick Music is opgericht nadat ik onderzoek heb gedaan naar Search Engine Optimization (SEO) binnen de muziekindustrie. Tijdens het onderzoek bleek dat niet alleen artiesten, maar ook managers en andere partijen problemen ondervonden met internet marketing. De reden hiervoor is dat zij zich met andere belangrijke zaken bezig moeten houden. Toen bedacht ik me: laat ik ze dan gaan helpen met hun internet marketing!

Online marketing biedt voor iedereen kansen. Dat is dan ook de reden dat het zo moeilijk is: hoge concurrentie. Toch kun je op een niet al te moeilijke manier meer uit je online marketing halen dan dat je nu waarschijnlijk doet. Voor mij heeft het altijd geholpen om het er gewoon met mensen over te hebben. Experts of geen experts, sparren is goed voor de inspiratie. Dus of het nu sparren is, een advies op maat, analyse of het toepassen van SEO op je website, ik help je graag.

Waarom Sidekick Music?

Bij Sidekick Music staan er een aantal dingen centraal:

sidekick_music_vinkje_rond Gemotiveerd & gedreven jou te helpen
sidekick_music_vinkje_rond Kwaliteit gaat boven alles
sidekick_music_vinkje_rond Transparantie & samenwerking
sidekick_music_vinkje_rond Passie voor marketing & entertainment

Met deze kernwaarden hoop ik zoveel mogelijk voor je- en met je te bereiken als het gaat om internet marketing. De combinatie van deze kernwaarden zorgt er in mijn ogen voor dat we samen tot een zo goed mogelijk resultaat komen, zonder misverstanden.

De geschiedenis van Sidekick Music

Sidekick Music is in 2013 opgericht voor een schoolproject (Rookie) door vier muzikanten: Pim Koster, Joep Boorsma, Mike de Bruin en Danny Moons. Tijdens Rookie was het team manager van de band G is for Giraffe en werkte het aan verschillende marketingplannen. Daarnaast hielp Sidekick Music met tourmanagement van Chris Ayer (Sony Music) tijdens zijn tour in Nederland. Nadat het team de Rookie Awards won, is er besloten niet verder te gaan met het bedrijf. Ik heb altijd wat gevoeld voor Sidekick Music, daarom ben ik er uiteindelijk wel officieel mee begonnen.

P.s. zoals je ziet, gebruik ik de termen ‘internet marketing’ en ‘online marketing’ door elkaar heen. Dit is voor mij eigenlijk hetzelfde, dus trek je er niet teveel van aan ;).

Wil je het laatste nieuws omtrent online marketing & gratis tips ontvangen?

Internet Marketing SEO

In 3 stappen naar Google’s Mobile First Index

SEO-binnen-de-muziekindustrie-Uitgelichte-Blog

Internet Marketing SEO

SEO binnen de muziekindustrie

Pin It on Pinterest

Share This

Vind je deze blog interessant?

Deel hem met je vrienden & volgers!