Selecteer een pagina

WEBDESIGN & SEO

Wil je een nieuwe gebruiksvriendelijke website die meer bezoekers trekt dan je huidige website? Dan ben je bij Sidekick Music Hilversum aan het juiste adres. Samen met jou kijk ik naar de mogelijkheden en wat jouw wensen zijn. Als je wilt dat ik een nieuwe website voor je maak, ontwerp ik een aantal papieren wireframes (protoypes) die ik met je doorneem en test. Vervolgens maak ik een ontwerp van de website die ik je laat zien. Als je akkoord bent met het prototype webdesign, maak ik het definitieve ontwerp af. Tot slot ga ik aan de slag met SEO om je website zoekmachinevriendelijk te maken. Er zijn verschillende extra opties mogelijk, zoals: unieke content creatie, SEO-onderhoud en extra analyses. Voel je vrij om te vragen wat de extra mogelijkheden zijn via het contactformulier of een telefoontje.

De voordelen op een rijtje:

sidekick_music_vinkje_geel Een moderne en responsive website 

sidekick_music_vinkje_geel Op maat gemaakt voor jou

sidekick_music_vinkje_geel Positieve gebruikerservaring staat centraal

sidekick_music_vinkje_geel Geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO)

sidekick_music_vinkje_geel Trek meer bezoekers met je website

*Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.

 

IK WIL EEN GEBRUIKSVRIENDELIJKE WEBSITE EN MEER BEZOEKERS.

1 + 8 =

Pin It on Pinterest